Muschi de porc in aluat de ciuperci cu ceapa
PrinteazaMuschi de porc in aluat de ciuperci cu ceapa din: muschi de porc, ciuperci, ceapa, oua, unt, aluat, condimente.
Ingrediente:
- 1 bucata muschi de porc
- 1 conserva ciuperci
- 2 cepe
- 2 oua + 1 galbenus
- 100 g unt
- 1 pachet aluat congelat de patiserie
- condimente dupa gust
Mod de preparare:
Muschi de porc in aluat de ciuperci cu ceapa: Cu cel putin 2 ore inainte de a pregati, lasi aluatul sa se dezghete si apoi il despaturesti ca sa obtii o foaie cat se poate de dreapta.
Treci ciupercile prin masina de tocat si amesteci tocatura cu ceapa calita usor in 50 g unt. Adaugi ouale si potrivesti gustul de sare si condimente.
Ungi o tava cu unt, asezi aluatul si vei lucra pe jumatate de foaie, fara sa rupi aluatul in doua. Pe aceasta jumatate de foaie pui intai un prim strat de ciuperci cu ceapa. Aduci jumatat de aluat nefolosita peste carne si lipesti aluatul de jur imprejurul carnii.
Ungi cu galbenus si dai la cuptor la foc mic.
Pofta buna!