Muschi de porc in aluat de ciuperci cu ceapa

Printeaza

Muschi de porc in aluat de ciuperci cu ceapa din: muschi de porc, ciuperci, ceapa, oua, unt, aluat, condimente.

 

Ingrediente:

  • 1 bucata muschi de porc
  • 1 conserva ciuperci
  • 2 cepe
  • 2 oua + 1 galbenus
  • 100 g unt
  • 1 pachet aluat congelat de patiserie
  • condimente dupa gust

 

Mod de preparare:

Muschi de porc in aluat de ciuperci cu ceapa: Cu cel putin 2 ore inainte de a pregati, lasi aluatul sa se dezghete si apoi il despaturesti ca sa obtii o foaie cat se poate de dreapta.

Treci ciupercile prin masina de tocat si amesteci tocatura cu cea­pa calita usor in 50 g unt. Adaugi ouale si potrivesti gustul de sare si condi­mente.

Ungi o tava cu unt, asezi aluatul si vei lucra pe jumatate de foaie, fara sa rupi aluatul in doua. Pe aceasta jumatate de foaie pui intai un prim strat de ciuperci cu ceapa. Aduci jumatat de aluat nefolosita peste carne si lipesti aluatul de jur imprejurul carnii.

Ungi cu galbenus si dai la cuptor la foc mic.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.