Salata ardeleneasca de castraveti

Printeaza

Salata ardeleneasca de castraveti din: ceapa, ulei, otet, marar, sare, piper, boia dulce.

Ingrediente:Salata ardeleneasca de castraveti

  • 1 ceapă mare (sau 1 legătură ceapă verde)
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingură oţet
  • 7 legătură de mărar
  • sare
  • piper
  • boia dulce de ardei

 

Mod de preparare:

După ce se curăţă de coajă castraveţii, se spală bine sub un jet de apă rece şi se taie în rondele foarte subţiri. Se curăţă şi se spală ceapa, apoi se toacă. Ceapa uscată se toacă mărunt iar cea verde în rondele subţiri, cu tot cu frunze.

Se amestecă într-o salatieră castraveţii cu ceapa, se toarnă ulei şi oţet după gust, apoi se presară sare, piper şi boia, după gust. Se amestecă bine şi se presară deasupra mărarul, tocat foarte fin.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.