Blanchet de vita

Printeaza

Blanchet de vită din: carne de vita, ulei, ceapa, morcov, patrunjel, faina, ou, sare, piper, lamaie, orez, unt.

Ingrediente:

  • 800 g carne de vită
  • 120 ml ulei
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 150 g făină
  • 2 gălbenuşuri
  • sare
  • piper
  • zeamă de lămâie
  • 250 g orez
  • 50 g unt

Mod de lucru:

Tăiaţi carnea în bucăţi şi fierbeţi-o cu apă şi sare. Apoi puneţi zarzavaturile şi ceapa tăiate în bucăţi mari.

Separat, căliţi puţină făină, stingeţi cu supa de la carne şi continuaţi fierberea la foc domol.

Combinaţi apoi gălbenuşurile cu zeama de lămâie, puneţi carnea şi mai lăsaţi să fiarbă încă 10 minute. Din orez, unt, supă şi ceapă, pregătiţi pilaful.

Aduceţi preparatul la masă cu pilaf.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.