ardei iuti, gogosari, zahar, apa, suc de lamaie, sare. Această dulceață de ardei iute și gogoșari are un gust unic și picant care poate fi folosit pentru a da un plus de savoare preparatelor culinare. Ingrediente: 500 g de ardei iuți roșii 500 g de gogoșari […]
Blanchet de vita
PrinteazaBlanchet de vită din: carne de vita, ulei, ceapa, morcov, patrunjel, faina, ou, sare, piper, lamaie, orez, unt.
Ingrediente:
- 800 g carne de vită
- 120 ml ulei
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 1 rădăcină de pătrunjel
- 150 g făină
- 2 gălbenuşuri
- sare
- piper
- zeamă de lămâie
- 250 g orez
- 50 g unt
Mod de lucru:
Blanchet de vita: Tăiaţi carnea în bucăţi şi fierbeţi-o cu apă şi sare. Apoi puneţi zarzavaturile şi ceapa tăiate în bucăţi mari.
Separat, căliţi puţină făină, stingeţi cu supa de la carne şi continuaţi fierberea la foc domol.
Combinaţi apoi gălbenuşurile cu zeama de lămâie, puneţi carnea şi mai lăsaţi să fiarbă încă 10 minute. Din orez, unt, supă şi ceapă, pregătiţi pilaful.
Aduceţi preparatul la masă cu pilaf.
Pofta buna!
Tequila: Istoria, Producția și Cultura Sa – Ghid Complet
Tequila este o băutură alcoolică distilată, produsă din suc fermentat de agave albastre (Agave tequilana Weber). Aceasta este una dintre cele mai cunoscute și apreciate băuturi din Mexic și este recunoscută pe plan internațional. Tequila are un conținut de alcool de obicei între 38% și 40% […]