Pui cu salata de varza si mere

Printeaza

Pui cu salata de varza si mere din: piept de pui. ketchup, ulei de masline, sare, varza, morcov, mere, telina, lamaie, ulei de masline, seminte de coriandru, sare, otet.

Ingrediente:Pui cu salata de varza si mere

  • 1 piept de pui file
  • 2-3 linguri ketchup
  • 1 lingură ulei de măsline
  • sare

Pentru salată:

  • 1/2 varză mică
  • 2 morcovi
  • 2 mere
  • 1 rădăcină mică de ţelină
  • zeama de la 1/ lămâie
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 vârf de cuţit seminţe de coriandru măcinate
  • sare
  • 1-2 linguri oţet de mere

 

Mod de preparare:

Tai pieptul de pui în jumătate şi aşezi fiecare bucată pe o hârtie de copt unsă cu ulei. Le ungi cu un strat fin de ulei, apoi pe ambele părţi cu ketchup, le împachetezi şi le aşezi într-un vas termore zistent, pe care îl introduci în cuptor, la foc mediu, pentru 35-40 de minute.

Tai varza fideluţă şi o freci cu puţină sare. Razi mare morcovii şi ţelina curăţate şi spălate, după care le stropeşti cu zeamă de lămâie; tai în cubuleţe merele decojite şi le stropeşti cu zeama de lămâie rămasă. Amesteci într-un bol varza, morcovii, merele, ţelina şi coriandrul.

Stropeşti salata cu ulei şi oţet.

Serveşti salata alături de pieptul plăcut asezonat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.