Reteta zilei: Chiftele de paine cu aroma de patrunjel
PrinteazaChiftele de paine cu aroma de patrunjel din: paine, lapte, ceapa, patrunjel, ou, unt, sare, piper, nucsoara.
Ingrediente:
- 350 g pâine veche, cuburi
- 250 ml de lapte cald
- 1 ceapa, tocata
- 1 1/2 legaturi patrunjel, tocat
- 1 ou
- 20 g unt
- sare și piper
- nucșoară
Mod de preparare:
Inmuiati pâinea în lapte. Între timp se topeste untul intr-o tigaie si se prajeste ceapa până se înmoaie.
Se amestecă pâinea moale cu patrunjel tocat, ceapa fierte și oul, apoi asezonati bine.
Cu mainile ude formati chiftelute, apoi transferati la fiert intr-o oala cu apa sarata care clocoteste.
Am făcut acest lucru în aparat de bucătărie, acesta a fost rapid si usor.
Fierbeti timp de 10-15 minute.
Serviti cu sos, dupa preferinta.
Chiftele de paine cu aroma de patrunjel
Pofta buna!
Uite, promit ca incerc si eu chiftelele astea