Reteta zilei: Chiftele de paine cu aroma de patrunjel

Printeaza

Chiftele de paine cu aroma de patrunjel din: paine, lapte, ceapa, patrunjel, ou, unt, sare, piper, nucsoara.

Chiftele de paine cu aroma de patrunjel

Chiftele de paine cu aroma de patrunjel

Ingrediente: 

  • 350 g pâine veche, cuburi
  • 250 ml de lapte cald
  • 1 ceapa, tocata
  • 1 1/2 legaturi patrunjel, tocat
  • 1 ou
  • 20 g unt
  • sare și piper
  • nucșoară

 

Mod de preparare:

Inmuiati pâinea în lapte. Între timp se topeste untul intr-o tigaie si se prajeste ceapa până se înmoaie.

Chiftele de paine cu aroma de patrunjel
Se amestecă pâinea moale cu patrunjel tocat, ceapa fierte și oul, apoi asezonati bine.

Chiftele de paine cu aroma de patrunjel
Cu mainile ude formati chiftelute, apoi transferati la fiert intr-o oala cu apa sarata care clocoteste.

Chiftele de paine cu aroma de patrunjel
Am făcut acest lucru în aparat de bucătărie, acesta a fost rapid si usor.
Fierbeti timp de 10-15 minute.

Chiftele de paine cu aroma de patrunjel
Serviti cu sos, dupa preferinta.

Chiftele de paine cu aroma de patrunjel

Chiftele de paine cu aroma de patrunjel

Chiftele de paine cu aroma de patrunjel

Chiftele de paine cu aroma de patrunjel

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Uite, promit ca incerc si eu chiftelele astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.