Ciocanele de pui cu varza de Bruxelles, lamaie si legume

Printeaza

Ciocanele de pui cu varza de Bruxelles, lamaie si legume din: ciocanele de pui, varza de Bruxelles, lamaie, ulei, ardei, rosii, conopida, cartofi, sare, piper.

Ingrediente:Ciocanele de pui cu varza de Bruxelles, lamaie si legume

  • 4-5 ciocănele de pui
  • 100 g varză de Bruxelles
  • 1/2 lămâie
  • 50 ml ulei
  • 1 ardei roşu
  • 2-3 roşii
  • 1 conopidă
  • 2 cartofi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Condimentezi ciocănelele cu sare şi piper, apoi le pui într-o tavă de mărime potrivită, cu uleiul. Opăreşti varza de Bruxelles în apă clocotită, timp de 5-6 minute. Adaugi peste ea zeama de lămâie şi puţină sare.

Peste ciocănele pui varza de Bruxelles şi legumele fierte (ardei, roşii, conopidă, cartofi). Dai tava la cuptor pentru 20-30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.