Ciocanele de pui cu varza de Bruxelles, lamaie si legume
PrinteazaCiocanele de pui cu varza de Bruxelles, lamaie si legume din: ciocanele de pui, varza de Bruxelles, lamaie, ulei, ardei, rosii, conopida, cartofi, sare, piper.
- 4-5 ciocănele de pui
- 100 g varză de Bruxelles
- 1/2 lămâie
- 50 ml ulei
- 1 ardei roşu
- 2-3 roşii
- 1 conopidă
- 2 cartofi
- sare
- piper
Mod de preparare:
Condimentezi ciocănelele cu sare şi piper, apoi le pui într-o tavă de mărime potrivită, cu uleiul. Opăreşti varza de Bruxelles în apă clocotită, timp de 5-6 minute. Adaugi peste ea zeama de lămâie şi puţină sare.
Peste ciocănele pui varza de Bruxelles şi legumele fierte (ardei, roşii, conopidă, cartofi). Dai tava la cuptor pentru 20-30 de minute.
Pofta buna!