Aperitiv in foi de napolitana

Printeaza

Aperitiv in foi de napolitana din: foi de napolitane, ciuperci, parizer de pui, oua, patrunjel, ceapa, sare, piper, ulei.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente: Aperitiv in foi de napolitana

  • 2 foi de napolitane
  • 300 g ciuperci
  • 300 g parizer pui
  • 5 ouă
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 ceapă
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa şi ciuper­cile, tai ceapa fideluţă, ciupercile feliuţe şi parizerul bucăţele. Căleşti ceapa şi după ce s-a înmuiat adaugi ciupercile şi parizerul.

Când s-au călit toate, le dai deoparte, le laşi puţin să se răcească şi le amesteci cu 3 ouă, pătrunjelul tocat, sare şi piper după gust.Imparţi compoziţia în jumătate, apoi întinzi o parte pe o foaie de napolitană şi cealaltă jumătate pe foaia rămasă. Le laşi să se înmoaie aşa 10 minute, apoi le rulezi şi le dai la frigider.

După jumătate de oră le tai felii de un deget grosime. Treci fiecare felie prin făină, apoi prin ouă bătute şi pesmet şi le prăjeşti pe toate în ulei încins.

Aperitiv in foi de napolitana

Aperitiv_din_foi_de_napolitana

Poftă bună!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.