Aperitiv in foi de napolitana
PrinteazaAperitiv in foi de napolitana din: foi de napolitane, ciuperci, parizer de pui, oua, patrunjel, ceapa, sare, piper, ulei.
Poate te intereseaza si:
- Prajitura dalmatian cu foi de napolitana
- Prajitura cu foi de napolitana si crema cu nuci si biscuiti
- Deliciu cu foi de napolitana
- 2 foi de napolitane
- 300 g ciuperci
- 300 g parizer pui
- 5 ouă
- 1 legătură pătrunjel
- 1 ceapă
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Cureţi ceapa şi ciupercile, tai ceapa fideluţă, ciupercile feliuţe şi parizerul bucăţele. Căleşti ceapa şi după ce s-a înmuiat adaugi ciupercile şi parizerul.
Când s-au călit toate, le dai deoparte, le laşi puţin să se răcească şi le amesteci cu 3 ouă, pătrunjelul tocat, sare şi piper după gust.Imparţi compoziţia în jumătate, apoi întinzi o parte pe o foaie de napolitană şi cealaltă jumătate pe foaia rămasă. Le laşi să se înmoaie aşa 10 minute, apoi le rulezi şi le dai la frigider.
După jumătate de oră le tai felii de un deget grosime. Treci fiecare felie prin făină, apoi prin ouă bătute şi pesmet şi le prăjeşti pe toate în ulei încins.
Aperitiv in foi de napolitana
Poftă bună!
Foarte bun aperitivul