Tocanita din pipote de pui cu cartofi noi

Printeaza

Tocanita din pipote de pui si cartofi noi din: pipote de pui, ceapa, morcov, cartofi, bulion, ulei, sare, piper.
Tocanita din pipote de pui cu cartofi noi

Ingrediente:

  • 300 g pipote de pui
  • 3 cepe
  • 1 morcov
  • 3-4 cartofi noi
  • 1 lingură bulion
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli pipotele şi le ru­meneşti în ulei. Cureţi între timp legumele, tai mărunt ceapa, morcovul rondele şi cartofii cuburi. Adaugi ceapa şi morcovul împreună cu o cană de apă în cratiţa cu pipote şi laşi să fiarbă înăbuşit.

După 10 minute pui cartofii, torni încă o ceaşcă de apă şi dai totul la cuptor pentru 20 de minute. Când toate s-au pătruns adaugi bulionul, potriveşti de sare şi piper şi mai ţii tocăniţa la cuptor încă 5 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.