Macaroane cu 3 feluri de branza
PrinteazaMacaroane cu 3 feluri de branza din: paste, smantana, branza topita, branza de burduf, cascaval, faina, ulei, usturoi, oregano, sare, piper.
Ingrediente:
- 400 g paste
- 400 g smântână
- 150 g brânză topită
- 150 g brânză de burduf
- 200 g caşcaval
- 1 lingură făină
- 5 linguri ulei
- 2 căţei de usturoi
- oregano
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fierbi pastele în apă clocotită cu sare şi o lingură de ulei pentru 10 minute şi când sunt gata le treci sub un jet de apă rece şi le laşi deoparte. Cureţi usturoiul, îl tai mărunt şi-l căleşti în ulei. Peste el adaugi smântână amestecată cu făină.
Torni şi o ceaşcă de apă fierbinte şi laşi să fiarbă pe foc mic. Pui şi brânza topită în tigaie peste usturoi şi smântână, amesteci, potriveşti de sare, piper şi oregano şi torni peste paste.
Adaugi brânza de burduf fărâmiţată, caşcavalul ras, amesteci şi răstorni compoziţia într-un vas uns şi dai totul la cuptor pentru 10-15 minute.
Pofta buna!