Macaroane cu 3 feluri de branza

Printeaza

Macaroane cu 3 feluri de branza din: paste, smantana, branza topita, branza de burduf, cascaval, faina, ulei, usturoi, oregano, sare, piper.
Macaroane cu 3 feluri de brânza

Ingrediente:

  • 400 g paste
  • 400 g smântână
  • 150 g brânză topită
  • 150 g brânză de burduf
  • 200 g caşcaval
  • 1 lingură făină
  • 5 linguri ulei
  • 2 căţei de usturoi
  • oregano
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbi pastele în apă clocotită cu sare şi o lingură de ulei pentru 10 minute şi când sunt gata le treci sub un jet de apă rece şi le laşi deoparte. Cureţi ustu­roiul, îl tai mărunt şi-l căleşti în ulei. Peste el adaugi smân­tână amestecată cu făină.

Torni şi o ceaşcă de apă fierbinte şi laşi să fiarbă pe foc mic. Pui şi brânza topită în tigaie peste usturoi şi smântână, amesteci, potriveşti de sare, piper şi oregano şi torni peste paste.

Adaugi brânza de burduf fărâmiţată, caşcavalul ras, amesteci şi răstorni compoziţia într-un vas uns şi dai totul la cuptor pentru 10-15 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.