Salată cu porumb, ciuperci şi brânză

Printeaza

Salată cu porumb, ciuperci şi brânză

Salată cu porumb, ciuperci şi brânză

Ingrediente:

Pentru sa­lată:

  • 3 roşii mari
  • 2 ardei graşi
  • 2 cepe
  • 1 cutie porumb
  • 1 cutie de ciuperci
  • 100 g brânză sărată

Ingrediente pentru sos:

  • 1 lin­gură de muştar fin
  • 2 linguri ulei
  • 3-4 linguri oţet
  • puţină apă
  • 1-2 linguriţe zahăr
  • 1 linguriţă sare

Mod de preparare:

Se curăţă roşiile, ardeii şi ceapa, se taie ca pentru salată şi se amestecă într-un castron. Se adaugă brânza tăiată cubuleţe.

Porumbul şi ciu­percile din conserve, se dau printr-un jet de apă rece şi se adaugă în salată. Se amestecă muştarul cu ule­iul, oţetul, puţină apă, sarea, zahărul, iar sosul obţinut se toarnă peste salată şi se amestecă.

Salată cu porumb, ciuperci şi brânză

Salata cu porumb, ciuperci si brânza.jpg

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.