Salată cu porumb, ciuperci şi brânză
PrinteazaSalată cu porumb, ciuperci şi brânză
Ingrediente:
Pentru salată:
- 3 roşii mari
- 2 ardei graşi
- 2 cepe
- 1 cutie porumb
- 1 cutie de ciuperci
- 100 g brânză sărată
Ingrediente pentru sos:
- 1 lingură de muştar fin
- 2 linguri ulei
- 3-4 linguri oţet
- puţină apă
- 1-2 linguriţe zahăr
- 1 linguriţă sare
Mod de preparare:
Se curăţă roşiile, ardeii şi ceapa, se taie ca pentru salată şi se amestecă într-un castron. Se adaugă brânza tăiată cubuleţe.
Porumbul şi ciupercile din conserve, se dau printr-un jet de apă rece şi se adaugă în salată. Se amestecă muştarul cu uleiul, oţetul, puţină apă, sarea, zahărul, iar sosul obţinut se toarnă peste salată şi se amestecă.
Salată cu porumb, ciuperci şi brânză
Poftă bună!