Rulada in foitaj

Printeaza

Rulada in foitaj din: aluat foitaj, muschiulet de porc, broccoli, unt, lapte, foi de dafin, sare, piper.Rulada in foitaj

Ingrediente:

  • 400 g aluat de foitaj congelat
  • 1 muşchiuleţ de porc
  • 1 broccoli potrivit
  • l lingură cu unt
  • 1 ceşcuţă cu lapte
  • foi de dafin
  • sare
  • piper boabe

Mod de preparare:

Pune muşchiuleţul la fiert în apă cu sare, boabe de piper şi foi de dafin, între timp, desfă broccoli bucheţele şi pune-l la fiert în apă cu sare. Scurge apa şi trece totul printr-o sită.

Adaugă untul şi subţiază piureul cu puţin lapte, întinde crema de broccoli pe foaia de aluat decongelat. Aşază carnea fiartă, după care rulează cu grijă.

Pune rulada într-o tavă tapetă cu hârtie de copt. Lasă la cuptor aproximativ 20-30 de minute. înainte de a scoate rulada din cuptor, unge-o cu un ou bătut bine.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.