Rulada in foitaj
PrinteazaRulada in foitaj din: aluat foitaj, muschiulet de porc, broccoli, unt, lapte, foi de dafin, sare, piper.
Ingrediente:
- 400 g aluat de foitaj congelat
- 1 muşchiuleţ de porc
- 1 broccoli potrivit
- l lingură cu unt
- 1 ceşcuţă cu lapte
- foi de dafin
- sare
- piper boabe
Mod de preparare:
Pune muşchiuleţul la fiert în apă cu sare, boabe de piper şi foi de dafin, între timp, desfă broccoli bucheţele şi pune-l la fiert în apă cu sare. Scurge apa şi trece totul printr-o sită.
Adaugă untul şi subţiază piureul cu puţin lapte, întinde crema de broccoli pe foaia de aluat decongelat. Aşază carnea fiartă, după care rulează cu grijă.
Pune rulada într-o tavă tapetă cu hârtie de copt. Lasă la cuptor aproximativ 20-30 de minute. înainte de a scoate rulada din cuptor, unge-o cu un ou bătut bine.
Poftă bună!