Cepe imbracata in sunca afumata

Printeaza

Cepe imbracata in sunca afumata din: ceapa, sunca afumata, cascaval, smantana, usturoi, sare, piper, rozmarin.Cepe imbracata in sunca afumata

Ingrediente:

  • 6 cepe
  • 6 felii şuncă afumată
  • 150 g caşcaval
  • 5 linguri smântână
  • 1 căţel de usturoi
  • sare
  • piper
  • rozmarin

 

Mod de preparare:

Cureţi cepele de foi şi le pui la fiert întregi în apă cu sare pentru 10 minute. Apoi le scoţi miezul, îl toci şi-l căleşti împreună cu usturoiul pisat şi rozmarin după gust.

Adaugi smântână şi 4 linguri de caşcaval ras şi mai laşi pe foc 5-10 minute, cât să se lege compoziţia.

Umpli cepele cu amestecul de ceapă, usturoi şi smân­tână, le îmbraci în feliile de şuncă, pe care le fi­-xezi cu o scobitoare, şi le aşezi într-o cratiţă sau o tavă unsă cu puţin unt. Le presari cu caşcaval şi le dai la cuptor pentru 30 de minute, la foc potrivit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.