Cartofi taranesti cu afumatura

Printeaza

Cartofi taranesti cu afumatura din: cartofi, ceapa, sunca afumata, marar, sare, piper, boia.

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi
  • 4 cepe
  • 200 g şuncă afu­mată
  • 1 legătură mărar
  • sare
  • piper
  • boia

 

Mod de preparare:

Cartofi taranesti cu afumatura: Cureţi cartofii, îi tai cubuleţe şi îi pui la fiert în apă cu sare. Tai mărunt ceapa curăţată şi şunca şi le căleşti împre­ună câlteva minute.

După ce au fiert cartofii, îi scurg de zeamă, îi adaug peste ceapa şi afumătura prăjite şi le pui din nou să se pră­jească toate.

Potriveşti de sare, piper şi boia şi laşi mâncarea pe foc mic 15 minute.

Când e gata presari mărarul tocat şi o dai deoparte.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.