Pui continental
PrinteazaPui continental din: pulpe de pui, supa crema de ciuperci, ciuperci, orez integral, sare.
- 6 pulpe de pui
- 450ml supă-cremă de ciuperci pregătită în casă
- 200g ciuperci de Paris proaspete sau la cutie, tăiate felii (sunt ciuperci obişnuite, albe, rotunde, care se găsesc la supermarket)
- 500g de orez integral (maroniu)
- sare, după gust
Mod de preparare:
Se fierbe orezul, urmărind instrucţiunile de pe pachet, astfel încât să rămână puţin tare. Se toarnă orezul fiert şi scurs de apă într-un vas mare de Jena.
Se încălzeşte cuptorul dinainte la 175° C.
Se aşază pulpele de pui crude şi presărate cu sare deasupra orezului. Se toarnă supa-cremă de ciuperci peste pui, se adaugă ciupercile tăiate felii şi se pune totul la cuptor la 175° C, timp de 1 oră şi jumătate.
Se serveşte în farfurii încălzite în cuptor, cu puţin praf de ardei iute deasupra.
Pui continental
Pofta buna!