Supa bunicii

Printeaza

Supa bunicii din: fasole, ceapa, costita, varza, sare, orez, morcovi, patrunjel, ulei, piper.

Ingrediente:Supa_bunicii

  • 200 g fasole uscată
  • 200 g ceapă
  • 150 g costiţă afumată
  • 200 g varză
  • 25 g sare
  • 200 g orez
  • 150 g morcovi
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 80 ml ulei
  • 1 legătură de pătrunjel verde
  • un praf de piper

 

Mod de preparare:

Cureţi, speli şi fierbi fasolea, după care, când e gata, o treci prin sită. Separat, pui la fiert în 2 l de apă rece cu sare, zarzava­tul curăţat, spălat şi tăiat mărunt. Când este bine pătruns, adaugi piureul de fasole şi felioarele de costiţă afumată prăjite în ulei. Laşi să dea în clocot mic timp de 20 de minute, după care potriveşti gustul de sare şi de piper.

Serveşti supa cu pătrunjel verde tocat presărat deasupra.

 

Supa bunicii

Supa_bunicii

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.