Tarta cu varza, nuci si fasole
PrinteazaTarta cu varza, nuci si fasole din: aluat, varza, carne tocata, nuci, legume, fasole, oua, unt, parmezan, sare, piper, unt.
- 500 g aluat fraged
- 800 g varză
- 300 g carne tocată
- 200 g nuci
- 100 g legume conservate
- 1 conservă fasole roşie
- 2 ouă
- 50 g unt
- 2 linguri parmezan
- sare
- piper
- unt
Mod de preparare:
Căleşti în unt legumele, adaugi varza bucăţi şi o opăreşti timp de 5 minute, apoi pui nucile prăjite în cuptor şi zdrobite, carnea tocată, sare şi piper după gust.
Incorporezi în compoziţie şi ouăle bătute şi parmezanul ras şi omogenizezi bine. Torni totul într-o tavă rotundă tapetată pe toate părţile cu aluatul fraged. Deasupra pui şi conserva de fasole scursă şi dai la cuptor pentru 20-25 de minute.
Poţi orna tarta cu verdeaţă.
Tarta cu varza, nuci si fasole
Pofta buna!