Tarta cu varza, nuci si fasole

Printeaza

Tarta cu varza, nuci si fasole din: aluat, varza, carne tocata, nuci, legume, fasole, oua, unt, parmezan, sare, piper, unt.

Ingrediente:Tarta_cu_varza_nuci_si_fasole

  • 500 g aluat fraged
  • 800 g varză
  • 300 g carne tocată
  • 200 g nuci
  • 100 g legume conservate
  • 1 conservă fasole roşie
  • 2 ouă
  • 50 g unt
  • 2 linguri parmezan
  • sare
  • piper
  • unt

 

Mod de preparare:

Căleşti în unt legumele, adaugi varza bucăţi şi o opăreşti timp de 5 minute, apoi pui nucile prăjite în cuptor şi zdrobite, carnea tocată, sare şi piper după gust.

Incorpo­rezi în compoziţie şi ouăle bătute şi parmezanul ras şi omogenizezi bine. Torni totul într-o tavă rotundă tapetată pe toate părţile cu aluatul fraged. Deasupra pui şi conserva de fasole scursă şi dai la cuptor pentru 20-25 de minute.

Poţi orna tarta cu verdeaţă.

 

Tarta cu varza, nuci si fasole

Tarta_cu_varza_nuci_si_fasole

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.