Limba de porc cu praz si masline

Printeaza

Limba de porc cu praz si masline din: limba de porc, ceapa, ulei, praz, masline, faina, bulion, condimente, verdeata.

Ingrediente:Limba_de_porc_cu_praz_si_masline

  • 1 limbă de porc
  • 2 cepe
  • 1 ceaşcă de ulei
  • 4-5 fire de praz
  • 6-8 măsline
  • 1 lingură de făină
  • 3 linguri bulion
  • condimente
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Speli bine limba, apoi o opăreşti şi o cureţi de stratul cornos, după care o tai rondele. Ceapa tăiată julien şi prazul curăţat îl tai bastonaşe de 2-3 cm. Intr-o cratiţă cu ulei pui la înăbuşit ceapa, prazul şi rondelele de limbă. Adaugi şi o ceaşcă de apă. Continui fierberea până carnea este fiartă, pui şi făina dizolvată cu apă, bulionul şi măslinele, iar la sfârşit, sare şi verdeaţă.

Poate fi făcută şi cu carne de porc, dar şi de vită.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.