Prajitura cu rom si cacao

Printeaza

Prajitura cu cacao din: apa calda, zahar, ulei, esenta de vanilie, esenta de rom, cacao, praf de copt, faina.

Ingrediente:Prajitura cu rom si cacao

  • 2 căni apă caldă
  • 2 căni zahăr
  • 1 cană ulei
  • 1 esenţă de vanilie
  • 1 esenţă de rom
  • 5-6 lin­guri de cacao
  • 1 şi 1/2 plic praf de copt
  • făină

 

Mod de preparare:

Amesteci apa caldă cu zahărul până se topeşte, adaugi apoi uleiul, mirodeniile, praful de copt stins în oţet, cacaua şi făină în ploaie, până obţii un amestec de con­sistenţa unei smântâni mai groase.

Le amesteci până se omogenizează. Opreşti din compoziţie o cană.

Ungi o tavă cu ulei, torni compoziţia şi o dai la cuptor, la foc potrivit, pen­tru o oră.

O scoţi şi o laşi să se răcească, apoi pui glazura şi presari nucă de cocos şi cioco­lata rasă sau miez de nucă măcinat.

Prajitura cu cacao

Prajitura_cu_cacao

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Prajitura aromata in doua culori

Prajitura aromata in doua culori din: oua, zahar, unt, lapte, faina, cacao, ciocolata, praf de copt. Ingrediente: 4 oua 500 g zahăr 200 ml lapte 100 g unt 250 g făină 3 linguri cu cacao 1 pliculeţ cu praf de copt 100 g ciocolată sos de ciocolată   Mod de preparare: Freacă gălbenuşurile cu untul moale […]

Omleta cu capsuni

Prajitura aromata cu capsuni

Prajitura aromata cu capsuni din: faina, unt, oua, zahar, praf de copt, capsuni. Ingrediente: 500 g căpşune 300 g făină 200 g unt moale 4 ouă 200 g zahăr 2 plicuri zahăr vanilat un plic praf de copt un praf sare   Mod de preparare: Untul se mixează cu cele două tipuri de zahăr şi sarea. […]

 

 

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Nu se vede poza la reteta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.