Prajitura aromata in doua culori din: oua, zahar, unt, lapte, faina, cacao, ciocolata, praf de copt. Ingrediente: 4 oua 500 g zahăr 200 ml lapte 100 g unt 250 g făină 3 linguri cu cacao 1 pliculeţ cu praf de copt 100 g ciocolată sos de ciocolată Mod de preparare: Freacă gălbenuşurile cu untul moale […]
Prajitura cu rom si cacao
PrinteazaPrajitura cu cacao din: apa calda, zahar, ulei, esenta de vanilie, esenta de rom, cacao, praf de copt, faina.
- 2 căni apă caldă
- 2 căni zahăr
- 1 cană ulei
- 1 esenţă de vanilie
- 1 esenţă de rom
- 5-6 linguri de cacao
- 1 şi 1/2 plic praf de copt
- făină
Mod de preparare:
Amesteci apa caldă cu zahărul până se topeşte, adaugi apoi uleiul, mirodeniile, praful de copt stins în oţet, cacaua şi făină în ploaie, până obţii un amestec de consistenţa unei smântâni mai groase.
Le amesteci până se omogenizează. Opreşti din compoziţie o cană.
Ungi o tavă cu ulei, torni compoziţia şi o dai la cuptor, la foc potrivit, pentru o oră.
O scoţi şi o laşi să se răcească, apoi pui glazura şi presari nucă de cocos şi ciocolata rasă sau miez de nucă măcinat.
Prajitura cu cacao
Pofta buna!
poate iti place si:
Prajitura aromata cu capsuni
Prajitura aromata cu capsuni din: faina, unt, oua, zahar, praf de copt, capsuni. Ingrediente: 500 g căpşune 300 g făină 200 g unt moale 4 ouă 200 g zahăr 2 plicuri zahăr vanilat un plic praf de copt un praf sare Mod de preparare: Untul se mixează cu cele două tipuri de zahăr şi sarea. […]
Pofta buna!
Nu se vede poza la reteta asta