Supa de gogosari la otet cu taietei
PrinteazaSupa de gogosari la otet cu taietei din: gogosari in otet, taitei, morcov, bulion, patrunjel, boia, sare, piper.
Ingrediente:
- 2-3 gogoşari în oţet
- 1 mână tăieţei
- 1 morcov
- 2 linguri bulion
- 1 legătură pătrunjel
- boia
- sare
- piper
Mod de preparare:
Supa de gogosari la otet cu taietei: Cureţi morcovul, îl tai bucăţi şi-l pui la fiert în apă cu sare.
După 10 minute, când apa clocoteşte, pui gogoşarii tăiaţi fideluţă şi tăieţeii şi laşi să fiarbă.
Când morcovul s-a înmuiat, adaugi bulionul, potriveşti de sare, piper şi boia, mai dai supa într-un clocot, două şi presari pătrunjelul tocat.
Pofta buna!