Supa de gogosari la otet cu taietei

Printeaza

Supa de gogosari la otet cu taietei din: gogosari in otet, taitei, morcov, bulion, patrunjel, boia, sare, piper.

Ingrediente:

  • 2-3 gogoşari în oţet
  • 1 mână tăieţei
  • 1 morcov
  • 2 linguri bulion
  • 1 legătură pătrunjel
  • boia
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Supa de gogosari la otet cu taietei: Cureţi morcovul, îl tai bucăţi şi-l pui la fiert în apă cu sare.

După 10 minute, când apa clocoteşte, pui gogoşarii tăiaţi fideluţă şi tăieţeii şi laşi să fiarbă.

Când morcovul s-a înmuiat, adaugi bulionul, potriveşti de sare, piper şi boia, mai dai supa într-un clocot, două şi presari pătrunjelul tocat.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.