Spuma de ciocolata neagra din: oua, ciocolata, zahar, frisca, bomboane. Ingrediente: 3 ouă 100 g ciocolată neagră un plic zahăr vanilat 200 ml frişcă lichida 50 g ciocolată rasă bomboane, după gust Mod de preparare: Se topeşte la bain-marie ciocolata ruptă bucăţi. Se scoate de pe foc şi se amestecă cu gălbenuşurile şi zahărul […]
Spuma inghetata de capsuni
PrinteazaSpuma inghetata de capsuni din: capsuni, oua, zahar, zahar vanilat.
- 200g căpşuni
- 1-2 albuşuri
- 200 g zahăr
- 1 plic cu zahăr vanilat
- câteva săpşuni pentru decor
Mod de preparare:
Bate spumă albuşurile, adaugă zahărul şi vanilia şi mixează până se întăresc.
Pasează căpşunile cu o furculiţă şi adaugă piureul obţinut peste spuma de albuşuri. Omogenizează bine cu un tel.
Pune compoziţia într-o formă de plastic şi dă la congelator, înainte de servire scoate forma şi decorează cu felii de căpşuni.
Spuma inghetata de capsuni
Pofta buna!
poate iti place si:
Spuma de caise
Spuma de caise din: caise, lichior de caise, gelatina, frisca, albusuri, zahar, fistic. Ingrediente: 300 g caise 100 ml lichior de caise 1 plic gelatina 250 ml frisca 2 albusuri 50 g zahar 50 g de fistic Mod de preparare: Speli caisele, le cureţi de sâmburi şi le tai în feli¬oare subţiri, pe care le […]
Pofta buna!