Spuma inghetata de capsuni

Printeaza

Spuma inghetata de capsuni din: capsuni, oua, zahar, zahar vanilat.

Ingrediente:Spuma inghetata de capsuni

  • 200g căpşuni
  • 1-2 albuşuri
  • 200 g zahăr
  • 1 plic cu zahăr vanilat
  • câteva săpşuni pentru decor

 

 

 

Mod de preparare:

Bate spumă albuşurile, adaugă zahărul şi vanilia şi mixează până se întăresc.

Pasează căpşunile cu o furculiţă şi adaugă piureul obţinut peste spuma de albuşuri. Omogenizează bine cu un tel.

Pune compoziţia într-o formă de plastic şi dă la congelator, înainte de servire scoate forma şi decorează cu felii de căpşuni.

 

Spuma inghetata de capsuni

Spuma inghetata de capsuni

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Spuma de ciocolata neagra cu bomboane

Spuma de ciocolata neagra din: oua, ciocolata, zahar, frisca, bomboane. Ingrediente: 3 ouă 100 g ciocolată neagră un plic zahăr vanilat 200 ml frişcă lichida 50 g ciocolată rasă bomboane, după gust   Mod de preparare: Se topeşte la bain-marie ciocolata ruptă bucăţi. Se scoate de pe foc şi se amestecă cu gălbenuşurile şi zahărul […]

Spuma de caise

Spuma de caise

Spuma de caise din: caise, lichior de caise, gelatina, frisca, albusuri, zahar, fistic. Ingrediente: 300 g caise 100 ml lichior de caise 1 plic gelatina 250 ml frisca 2 albusuri 50 g zahar 50 g de fistic   Mod de preparare: Speli caisele, le cureţi de sâmburi şi le tai în feli¬oare subţiri, pe care le […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.