Tocanita cu ceapa si aripioare

Printeaza

Tocanita cu ceapa si aripioare din: aripioare, ceapa, apa, pasta de bulion, faina, marar, sare, gogonele, pepenasi, conopida.

Ingrediente:Tocanita cu ceapa si aripioare

  • 6-7 aripioare
  • 6-7 cepe uscate
  • 1 cană apă
  • 2-3 linguri pastă de bulion
  • 2 linguri făină
  • 1 legătură mărar verde
  • sare
  • gogonele
  • pepenaşi
  • conopidă

 

Mod de preparare:

Intr-o cratiţă, în care nu se lipeşte mâncarea, căleşti mai întâi aripioarele. între timp, tai ceapa fideluţă. După ce aripioarele s-au călit puţin, adaugi ceapa şi laşi să se mai călească puţin.

Adaugi 2-3 linguri de pastă de bulion mai dulce. Potriveşti gustul de sare.

La sfârşit amesteci 2 linguri de făină cu apă şi adaugi compoziţia în cratiţă. Asezonezi mâncarea cu mărar verde tocat mărunt.

Serveşti tocăniţa caldă, alături de o salată din gogonele verzi, pepenaşi şi conopidă murate.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.