Cotlete de porc cu legume
PrinteazaCotlete de porc cu legume din: cotlete de porc, usturoi, rosii cherry, ceapa verde, patrunjel, portocala, ulei, sare, piper, lamaie.
- 2 cotlete de porc
- 3 căţei usturoi zdrobiţi
- 200 g roşii cherry
- 2-3 fire ceapă verde
- 2-3 fire pătrunjel
- coajă de portocală răzuită, optional
- ulei
- sare
- piper
- zeamă de lămâie, după gust
Mod de preparare:
Speli bine, apoi tamponezi carnea cu un şervet de hârtie, presari sare şi piper pe ambele părţi şi le freci cu usturoi. Incingi ulei într-o tigaie şi frigi cotletele pe ambele părţi. Ai grijă să nu le tii mult timp, pentru că se usucă.
Tai roşiile în jumătate, toci ceapa verde şi le amesteci cu ulei, zeamă de lămâie, sare şi piper. Serveşti salata împreună cu friptura, peste care presari, dacă vrei, coajă de portocală şi fire de pătrunjel.
Cotlete de porc cu legume
Pofta buna!