Cotlete de porc cu legume

Printeaza

Cotlete de porc cu legume din: cotlete de porc, usturoi, rosii cherry, ceapa verde, patrunjel, portocala, ulei, sare, piper, lamaie.

Ingrediente:Cotlete de porc cu legume

  • 2 cotlete de porc
  • 3 căţei usturoi zdrobiţi
  • 200 g roşii cherry
  • 2-3 fire ceapă verde
  • 2-3 fire pătrunjel
  • coajă de portocală răzuită, optional
  • ulei
  • sare
  • piper
  • zeamă de lămâie, după gust

 

Mod de preparare:

Speli bine, apoi tamponezi carnea cu un şervet de hârtie, presari sare şi piper pe ambele părţi şi le freci cu usturoi. Incingi ulei într-o tigaie şi frigi cotletele pe ambele părţi. Ai grijă să nu le tii mult timp, pentru că se usucă.

Tai roşiile în jumătate, toci ceapa verde şi le amesteci cu ulei, zeamă de lămâie, sare şi piper. Serveşti salata împreună cu friptura, peste care presari, dacă vrei, coajă de portocală şi fire de pătrunjel.

 

Cotlete de porc cu legume

Cotlete de porc cu legume

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.