Dovleac cu urda

Printeaza

Dovleac cu urda din: dovleac, ulei de masline, urda, lamaie, nuci de pin, rucola, pasta de masline.

Ingrediente:Dovleac_cu_urda

  • 800 g dovleac de plăcintă, curăţat de coajă
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 250 g urdă
  • coaja rasă şi zeama de la 1 lămâie
  • 75 g nuci de pin rumenite sau seminţe
  • 110 g rucola
  • pastă de măsline negre

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la semnul 6/200°C. Aşază dovleacul in tava de copt. Stropeşte cu 2 linguri ulei şi dă la cuptor 25-30 min, până când se pătrunde.

Combină urda, zeama de lămâie, aproape toate nucile de pin, rucola şi potriveşte gustul de sare şi piper.
Diluează pasta de măsline cu uleiul rămas şi puţină apă.

Serveşte cu amestec de urdă, rucola rămasă, presărat cu coaja de lămâie şi nucile de pin rumenite şi stropit cu vinegreta.

Dovleac cu urda

Dovleac_cu_urda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.