Paine cu porumb fara gluten din: malai, lapte batut, unt, ardei iute, praf de copt, bicarbonat de sodiu, boabe de porumb dulce, oua. Ingrediente: 200 g de mălai 280 ml lapte bătut 25 g unt 1 ardei iute roşu, seminţele îndepărtate, tocat fin 1 linguriţă praf de copt 1/2 linguriţă bicarbonat de sodiu 50 g boabe […]
Paine cu dovlecei si ou din: dovlecei, faina, praf de copt, zahar, sare, oua, unt, nucsoara, unt, patrunjel. Ingrediente: 700 g dovlecei 400 g făină 2 linguriţe praf de copt 2 linguriţe zahăr o linguriţă sare 2 ouă 170 g unt topit nucşoară unt pentru tăvi o legătură pătrunjel Mod de preparare: Dovleceii se curăţă […]
Toate bune si frumoase;dar cum se pastreaza painea ca sa nu se faramiteze.
A doua zi,nu mai e asa proaspata.
Multumesc cu anticipatie pentru un eventual raspuns.
Adaugă un comentariu
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Toate bune si frumoase;dar cum se pastreaza painea ca sa nu se faramiteze.
A doua zi,nu mai e asa proaspata.
Multumesc cu anticipatie pentru un eventual raspuns.