Somon cu legume si cimbru

Printeaza

Somon cu legume si cimbru din: somon, dovlecei, morcovi, ceapa, lamaie, ulei de masline, rosii cherry, cimbru, sare, piper.

Ingrediente:

  • 200 g somon
  • 2 dovlecei
  • 2 morcovi
  • 2 cepe verzi
  • 1 lămâie
  • ulei de măsline
  • 5 roşii cherry
  • cimbru
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Morcovii şi dovleceii îi tai felii subţiri şi îi pui într-un bol. Tai legumele felii subţiri, pentru a fi crocante.

Adaugi ceapa verde, tăiată tot felii subţiri ca legumele şi le amesteci pe toate la un loc. Asezonezi cu sare şi piper.

Torni apoi ulei de măsline şi pui frunzele de la cimbru, lei 2 folii de aluminiu, cu care etanşezi bine pentru a se păstra toate aromele.

Deasupra pui somonul, îl sărezi, iar pe margine aşezi roşiile cherry întregi, lângă legume.

Laşi la cuptor pentru 10-15 minute. Serveşti preparatul cu felii de lămâie sau de lime.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.