Somon cu legume si cimbru
PrinteazaSomon cu legume si cimbru din: somon, dovlecei, morcovi, ceapa, lamaie, ulei de masline, rosii cherry, cimbru, sare, piper.
Ingrediente:
- 200 g somon
- 2 dovlecei
- 2 morcovi
- 2 cepe verzi
- 1 lămâie
- ulei de măsline
- 5 roşii cherry
- cimbru
- sare
- piper
Mod de preparare:
Morcovii şi dovleceii îi tai felii subţiri şi îi pui într-un bol. Tai legumele felii subţiri, pentru a fi crocante.
Adaugi ceapa verde, tăiată tot felii subţiri ca legumele şi le amesteci pe toate la un loc. Asezonezi cu sare şi piper.
Torni apoi ulei de măsline şi pui frunzele de la cimbru, lei 2 folii de aluminiu, cu care etanşezi bine pentru a se păstra toate aromele.
Deasupra pui somonul, îl sărezi, iar pe margine aşezi roşiile cherry întregi, lângă legume.
Laşi la cuptor pentru 10-15 minute. Serveşti preparatul cu felii de lămâie sau de lime.
Pofta buna!