Peste rasol cu frunze de sfecla alba
PrinteazaPeste rasol cu frunze de sfecla alba din: peste, frunze sfecla, marar, patrunjel, leustean, ceapa verde, sare, piper.bors, ulei.
Ingrediente:
- 2-3 peşti (păstrăv, plătică)
- 1-2 legături frunze sfeclă albă sau roşie
- 1 legătură mărar
- 1 legătură pătrunjel
- 1 legătură leuştean
- 2 legături ceapă verde
- sare
- piper
- borş
- ulei
Mod de preparare:
Speli toate verdeţurile şi le tai mărunt. Torni într-o cratiţă 100 ml ulei, apoi aşezi un strat de verdeţuri, peştele curăţat şi spălat şi continui.
Ultimul strat trebuie să fie de verdeţuri. Torni şi o ceaşcă de apă, acoperi şi dai vasul la cuptor pentru 15 minute.
Când e gata scoţi vasul, pui sare, piper după gust şi acreşti cu o ceaşcă de borş. E o mâncare bună cu mămăliguţă alături.
Pofta buna!