Crap la cuptor cu nuci

Printeaza

Crap la cuptor cu nuci din: crap, praz, ceapa, kaizer, morcov, usturoi, ulei, nuca.

Ingrediente:Crap _la_cuptor_cu_nuci

  • 3 medalioane crap
  • 2 fire praz
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 200 g kaizer
  • 4-5 căţei usturoi
  • 2 linguri ulei
  • nucă

 

Mod de preparare:

Speli medalioanele de peşte. Le aşezi într-un vas şi pui o lingură de ulei peste ele. Le frigi aproximativ 3 minute pe fiecare parte.

Separat, sotezi în uleiul rămas prazul feliat, alături de cepele tăiate rondele, morcovul dat prin râzătoare, kaizerul măruntit si usturoiul zdrobit.

Aşezi peştele într-o tavă, alături de legume şi-l dai la cuptor 15 minute pentru a se pătrunde aromele. La final, presari nucă mărunţită.

Crap la cuptor cu nuci

Crap _la_cuptor_cu_nuci

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.