Crap la cuptor cu nuci
PrinteazaCrap la cuptor cu nuci din: crap, praz, ceapa, kaizer, morcov, usturoi, ulei, nuca.
- 3 medalioane crap
- 2 fire praz
- 2 cepe
- 1 morcov
- 200 g kaizer
- 4-5 căţei usturoi
- 2 linguri ulei
- nucă
Mod de preparare:
Speli medalioanele de peşte. Le aşezi într-un vas şi pui o lingură de ulei peste ele. Le frigi aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Separat, sotezi în uleiul rămas prazul feliat, alături de cepele tăiate rondele, morcovul dat prin râzătoare, kaizerul măruntit si usturoiul zdrobit.
Aşezi peştele într-o tavă, alături de legume şi-l dai la cuptor 15 minute pentru a se pătrunde aromele. La final, presari nucă mărunţită.
Crap la cuptor cu nuci
Pofta buna!