Tuslama cu coriandru si rozmarin
PrinteazaTuslama cu coriandru si rozmarin
Ingrediente:
- 1 kg de burta
- 3-4 morcovi
- 3-4 cepe maricele
- 2 legaturi ceapa verde
- 1 capatana de usturoi
- sare
- piper
- rozmarin
- coriandru
Mod de preparare:
Fierbi burta in 3 l de apa cu sare pana scade apa la jumatate, apoi o tai fasii, ca la ciorba.
Tai morcovii rondele, ceapa pestisori si jumatate din cateii de usturoi, rondele
Le asezi in starturi intr-o oala de pamana: intai ceapa, apoi usturoiul, morcovii, burta si condimentele.
Pui ceapa cat sa acopere. Deasupra, faci un pat din cozi de ceapa verde. Dai la cuptor 30-40 minute, cat sa scada bine.
Separat, faci un sos de usturoi din restul de catei frecati cu sare si 1 pahar cu ulei. Se face ca o maioneza pe care o poti pune pe deasupra.
Tuslama cu coriandru si rozmarin
Pofta buna!