Tuslama cu coriandru si rozmarin

Printeaza

Tuslama cu coriandru si rozmarin

Ingrediente:

  • 1 kg de burta
  • 3-4 morcovi
  • 3-4 cepe maricele
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • coriandru

 

Mod de preparare:

Fierbi burta in 3 l de apa cu sare pana scade apa la jumatate, apoi o tai fasii, ca la ciorba.

Tuslama1

Tai morcovii rondele, ceapa pestisori si jumatate din cateii de usturoi, rondele

Tuslama2

Le asezi in starturi intr-o oala de pamana: intai ceapa, apoi usturoiul, morcovii, burta si condimentele.

Tuslama3

Pui ceapa cat sa acopere. Deasupra, faci un pat din cozi de ceapa verde. Dai la cuptor 30-40 minute, cat sa scada bine.

Separat, faci un sos de usturoi din restul de catei frecati cu sare si 1 pahar cu ulei. Se face ca o maioneza pe care o poti pune pe deasupra.

 

Tuslama cu coriandru si rozmarin

Tuslama4

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.