Tarta cu branza, rosii si verdeata

Printeaza

Tarta cu branza, rosii si verdeata din: aluat foitaj, telemea, branza de vaci, rosii, verdeata, oregano.

Ingrediente:Tarta cu branza, rosii si verdeata

  • un aluat foitaj
  • 300 g telemea
  • 200 g brânză de vaci
  • 10-12 roşii mici
  • verdeaţă, după gust
  • un praf oregano

 

Mod de preparare:

Aluatul dezgheţat se întinde foarte puţin pe masa de lucru şi apoi se transferă în tava tapetată cu hârtie de copt.

Cele două tipuri de brânză se fărâmiţează complet, se amestecă şi apoi se pune amestecul peste aluat, în tavă.

Se aduc către interior marginile aluatului şi se aşază roşiile tăiate uşor în două, fără a le despărţi.

Se presară oregano şi se dă tava la cuptor pentru 25 de minute maximum. Se serveşte cu verdeaţă proaspătă.

 

Tarta cu branza, rosii si verdeata

Tarta cu branza, rosii si verdeata

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.