Tarta cu branza, rosii si verdeata
PrinteazaTarta cu branza, rosii si verdeata din: aluat foitaj, telemea, branza de vaci, rosii, verdeata, oregano.
- un aluat foitaj
- 300 g telemea
- 200 g brânză de vaci
- 10-12 roşii mici
- verdeaţă, după gust
- un praf oregano
Mod de preparare:
Aluatul dezgheţat se întinde foarte puţin pe masa de lucru şi apoi se transferă în tava tapetată cu hârtie de copt.
Cele două tipuri de brânză se fărâmiţează complet, se amestecă şi apoi se pune amestecul peste aluat, în tavă.
Se aduc către interior marginile aluatului şi se aşază roşiile tăiate uşor în două, fără a le despărţi.
Se presară oregano şi se dă tava la cuptor pentru 25 de minute maximum. Se serveşte cu verdeaţă proaspătă.
Tarta cu branza, rosii si verdeata
Pofta buna!