Wedges picanti de cartofi dulci

Printeaza

Wedges picanti de cartofi dulci din: chimiopn, ardei iute, sumac, cimbru, rozmarin, usturoi, lamaie, ulei de masline, cartofi dulci.

Ingrediente:Wedges picanti de cartofi dulci

  • câte 2 linguriţe de chimion pudră, fulgi de ardei iute şi sumac
  • 2 linguri frunze de cimbru, tocate grosier
  • 2 linguri frunze de rozmarin, tocate grosier
  • 3 căţei de usturoi
  • coaja şi zeama de la 1 lămâie
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 1,25kg de cartofi dulci, tăiaţi în wedges

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200°C. Cu un mojar şi pistil, zdrobeşte condimentele, ierburile aromatice şi usturoiul, sare şi piper.

Transferă amestecul într-un bol mare, adaugă coaja şi zeama de lămâie, apoi toarnă uleiul. Adaugă cartofii şi amestecă. Aşază-i în două tăvi, cu coaja în jos, şi coace-i 30-40 de minute, până sunt fragezi în interior şi aurii şi crocanţi la exterior.

 

Wedges picanti de cartofi dulci

Wedges picanti de cartofi dulci

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.