Peste cu ciuperci si ceapa verde

Printeaza

Peste cu ciuperci si ceapa verde din: crap, ciuperci, ulei, ceapa, apa, usturoi, lamaie.

Ingrediente:Peste_cu_ciuperci_si_ceapa_verde

  • 4 medalioane de crap
  • 300 g ciuperci
  • 4 linguri ulei
  • 1 ceapă verde
  • 100 ml apă
  • 4-5 căţei de usturoi
  • lămâie

 

Mod de preparare:

Prăjeşti uşor, în ulei, medalioanele câte 2-3 minute pe fiecare parte, le scoţi şi aşezi în loc ciupercile curăţate, feliate şi căţeii de usturoi pisaţi.

Torni apa şi laşi să fiarbă 5-6 minute.

Răstorni ciupercile într-o tavă şi pui deasupra peştele. Ţii la cuptor 10-15 minute şi serveşti cu ceapă tocată şi feliuţe de lămâie.

Peste cu ciuperci si ceapa verde

Peste_cu_ciuperci_si_ceapa_verde

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte buna reteta asta 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.