Peste cu ciuperci si ceapa verde
PrinteazaPeste cu ciuperci si ceapa verde din: crap, ciuperci, ulei, ceapa, apa, usturoi, lamaie.
- 4 medalioane de crap
- 300 g ciuperci
- 4 linguri ulei
- 1 ceapă verde
- 100 ml apă
- 4-5 căţei de usturoi
- lămâie
Mod de preparare:
Prăjeşti uşor, în ulei, medalioanele câte 2-3 minute pe fiecare parte, le scoţi şi aşezi în loc ciupercile curăţate, feliate şi căţeii de usturoi pisaţi.
Torni apa şi laşi să fiarbă 5-6 minute.
Răstorni ciupercile într-o tavă şi pui deasupra peştele. Ţii la cuptor 10-15 minute şi serveşti cu ceapă tocată şi feliuţe de lămâie.
Peste cu ciuperci si ceapa verde
Pofta buna!
Foarte buna reteta asta 🙂