Friptura de vita cu bacon si boia din: antricoate de vită, ceapă, mujdei (sau căţei de usturoi tăiaţi), bacon, vin roşu, pătrunjel verde, ulei, smântână, boia, sare, piper. Ingrediente: 4 antricoate de vită de 250 g fiecare 100 g ceapă tăiată 50 g mujdei (sau căţei de usturoi tăiaţi) 100 g bacon tăiat feliuţe 100 […]
Reteta zilei: Mix de porc cu vita in crusta de bacon
PrinteazaMix de porc cu vita in crusta de bacon din: ulei de masline, ceapa, usturoi, porc, vita, oua, cimbru, condimente, otet balsamic, pesmet, bacon.
Ingrediente:
- 1 lingura ulei de masline
- 1 cană de ceapă cuburi
- 6 căței de usturoi tocat
- 1 kg carne tocata de porc
- 1 kg de carne de vită tocata
- 2 oua
- 1 lingura cimbru proaspat tocat
- 1 lingura condimente
- 2 linguri otet balsamic
- ½ ceasca pesmet
- 10 felii de bacon
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 200C. Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Se adauga ceapa, gatiti timp de 4-5 minute, apoi se adauga usturoiul si gatiti pentru încă un minut.
Opriti focul si pastrati deoparte.
Adaugati carnea de porc, carnea de vita, ouă, cimbru, condimente friptură, oțet balsamic și pesmet intr-un castron mare.
Se adauga ceapa si usturoiul, apoi folosiți mâinile pentru a combina totul.
Pe un suprafata de lucru aranjati feliile de bacon.
Transferati pe un gratar pe care l-ati asezat intr-o tava.
Lăsati să se odihnească timp de 10 minute înainte de taiere.
Taiati si serviti.
Mix de porc cu vita in crusta de bacon
Pofta buna!
Friptura de vita cu bacon si boia
Muschi de vita invelit in bacon cu aroma de cimbru
Muschi de vita invelit in bacon cu aroma de cimbru din: unt, muschi de vita, ceapa, sos de hrean, vin rosu, supa de vita, amidon, jeleu de coacaze, prosciutto, patrunjel, cimbru. Ingrediente: 50g de unt 900g muşchi de vită, tăiat din mijlocul bucăţii de carne, pentru a avea o qrosime uniformă 400g de ceapă, tăiată […]
Pofta buna!
Ce bine arata 🙂 Chiar imi place